Toimitusehdot

Unelmo.fi on Unelmo designin ylläpitämä verkkokauppa, jonka myyjänä toimii Unelmo design (Y-tunnus 3129515-5).


Myyjä

Verkkokaupan toimitusehdot. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Unelmo design (3129515-5)
Pohjolankatu 15 varasto 1
96100 Rovaniemi

minttu@unelmo.fi

WhatsApp +358 50 542 5908


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna (https://klarna.fi). Klarna Checkout palvelun avulla on turvallisia ja helppoa tehdä ostoksia. Verkkokaupan maksuvaihtoehtoina ovat lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit.

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. 

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun asiakaspalvelu@klarna.fi tai 09 – 425 99 771 (Ma-Pe 8.00-16.00). 

Edellä mainittujen maksuvaihtoehtojen lisäksi verkkokaupassa on mahdollista maksaa myös lahjakortilla.


Toimitus ja toimituskulut

Toimituskulut 7,90 euroa. Yli 150 euron tilauksiin ilmainen toimitus.

Käytämme verkkokaupassa useita erilaisia toimitustapoja. Toimitustavat ja hinnat saattavat vaihdella tuotteen painon, määrän ja mittojen mukaan. Toimitushintoja voidaan hakea myös dynaamisesti suoraan kuljetusyhtiöiltä. Kaikki toimitustavat eivät välttämättä ole käytettävissä kaikissa tuotteissa.

Näet verkkokaupan kassalla ajantasaisen tiedon toimituksen hinnasta ja tilaukseen käytettävissä olevista toimitustavoista. Valitun toimitustavan toimituskulut lisätään aina ostoskorin summaan. Toimitamme tilauksen valitsemallasi toimitustavalla.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat voidaan ilmoittaa tuotteiden tiedoissa. Pyrimme aina toimittamaan kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti, mutta toimitusaika voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. 


Peruuttaminen ja palauttaminen

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus tilauspäivämäärästä lukien, mikäli toisin ei ole ilmoitettu tuotteen tiedoissa.

Ennen tilauksen peruuttamista asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja ilmoittaa peruutuksesta.


Palautus on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Palautus tehdään käyttämällä edullisinta toimitustapaa (esim. Postin M-paketti, alkaen 8,90 euroa).

Ostaja vastaa kaikista palauttamisesta aiheutuneista kuluista. 

Pakkaa tuotteet siististi ja lisää palautuksesi mukaan alla olevat tiedot/palautuslomake

  • Tilausnumero
  • Tilaajan nimi
  • Palautuksen syy: palautus/reklamaatio
  • Palautettavat tuotteet

Postita toimitus siis edullisimmalla toimitustavalla alla olevaan osoitteeseen tai Postin automaattiin:

Unelmo design
Pohjolankatu 15 varasto 1
96100 Rovaniemi

tai

Postin pakettiautomaatti

Minimani Rovaniemi

Lampelankatu 3

96324 Rovaniemi

puh. 0505425908

Palautus on mahdollista tehdä tilauksen kaikkien tuotteiden tai vain osan tuotteista kohdalla. Palautettavat tuotteet tulevat olla käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissa ja virheettömiä. 

Myyjällä on oikeus alentaa tuotteen arvoa osittain tai kokonaan, mikäli tuotteita on käytetty, niihin on syntynyt virheitä, alkuperäiset pakkaukset ovat hukkuneet tai tuotteet eivät muulla tavoin ole siinä kunnossa, missä ne ovat asiakkaalle myyty.

Maksu palautetaan samalla tavalla millä tilaus on maksettu. Esimerkiksi kortilla maksettaessa palautuksen summa hyvitetään kortille. Mikäli tämä ei onnistu, sovitaan toinen tapa maksun palautukselle. Tilausta tehdessä maksettujen toimituskulujen summaa ei palauteta.


Reklamaatiot

Voit tehdä reklamaation, jos tuote ei vastaa tuotekuvausta tai kuvia. Reklamaatiota ei voi tehdä virheistä, jotka on kuvattu tuotekuvauksessa tai seuraavista syistä: pienet tai huomaamattomat tahrat tai kulumat, pienet erot kuvien väreissä tai jos tuote ei ole sopiva. Voit kuitenkin aina käyttää 14 päivän palautusoikeuttamme.

Olethan aina yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisissa ongelmatilanteissa.